Skip to content

Serveis

Actualment aquests serveis són els que componen la nostra oferta: Producció professional per a concerts de petit, mitjà i gran format. Sonorització i il•luminació professional per a concerts de petit, mitjà i gran format. Disseny gràfic professional per cartellisme, flyers, entrades, targes per a backstage, etc. Disseny web professional com pàgines web, myspace, publicitat amb mailing massiu per particulars i professionals, etc. Tots aquests serveis estan enfocats per promoure la música en directe. Estem convençuts de que li serem de gran ajuda amb qualitat, varietat i sobretot a l’hora d’ajustar els costos que generen aquest actes.

Equips de so i produccions

Il·luminació museu marítim bcn

Servei tècnic teatre fortuny reus

rustic festa masia de castelló

Barraques de Reus del 2011 al 2014

Festival Esperanzah 2014, el prat

pase de models sagrada família

4 Pintor rock plaça tarraco arena

IV Aglà festival, Vandellós

Que us oferim?

Garantim un servei eficaç i material de primeres marques per tal de que el seu espectacle gaudeixi dels mitjans òptims per cobrir les necessitats dels artistes contant amb els millors tècnics i professionals del sector.

Esperem que aquesta nova manera d’entendre i treballar amb la música s’ajusti a les seves expectatives, per part nostra els garantim una feina eficaç, compromesa i amb resultats garantits.

La contractació de l’equip tècnic inclou la producció i la regidoria del concert el cost de l’equip inclou la sonorització de dos dormacions musicals. A partir del 3er grup un 10% adicional sobre l’import de l’equip.

Grups amb qui els qui hem treballat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ante ex, accumsan nec rutrum sed, lacinia eget enim. Quisque tempus malesuada nisi, sit amet lacinia nisl lobortis eget. Sed et rutrum mauris. Mauris facilisis augue purus, eget eleifend neque feugiat at. Praesent ultrices tortor metus, ac finibus sem mollis elementum.