Skip to content

Servicios

Actualment aquests serveis són els que componen la nostra oferta: Producció professional per a concerts de petit, mitjà i gran format. Sonorització i il•luminació professional per a concerts de petit, mitjà i gran format. Disseny gràfic professional per cartellisme, flyers, entrades, targes per a backstage, etc. Disseny web professional com pàgines web, myspace, publicitat amb mailing massiu per particulars i professionals, etc. Tots aquests serveis estan enfocats per promoure la música en directe. Estem convençuts de que li serem de gran ajuda amb qualitat, varietat i sobretot a l’hora d’ajustar els costos que generen aquest actes.

Equipos de sonido y producciones

Iluminación museo marítimo bcn

Servicio técnico teatro fortuny reus

rustic festa masia de castellón

Barraques de Reus del 2011 al 2014

Festival Esperanzah 2014, el prat

pase de modelos sagrada familia

4 Pintor rock plaza tarraco arena

IV Aglà festival, Vandellós

Que os ofecremos?

Garantizamos un servicio eficaz y material de primeras marcas para que su espectáculo disfrute de los medios óptimos para cubrir las necesidades de los artistas contando con los mejores técnicos y profesionales del sector.

Esperem que aquesta nova manera d’entendre i treballar amb la música s’ajusti a les seves expectatives, per part nostra els garantim una feina eficaç, compromesa i amb resultats garantits.

La contratación del equipo técnico incluye la producción y la concejalía del concierto cuyo coste del equipo incluye la sonorización de dos dormaciones musicales. A partir del 3er grupo un 10% adicional sobre el importe del equipo.

Grupos con los que hemos trabajado

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ante ex, accumsan nec rutrum sed, lacinia eget enim. Quisque tempus malesuada nisi, sit amet lacinia nisl lobortis eget. Sed et rutrum mauris. Mauris facilisis augue purus, eget eleifend neque feugiat at. Praesent ultrices tortor metus, ac finibus sem mollis elementum.