Skip to content

Contacte

Contacta'ns

Voleu transformar els vostres esdeveniments en experiències inoblidables? Contacteu amb Produccions Submarines, experts en gestió d’esdeveniments. Representem i impulsem talentosos grups musicals, oferint serveis de sonorització i il·luminació d’avantguarda per a concerts impactants. Amb la nostra gestió i programació d’espais culturals, crearem un ambient únic i màgic. Confieu en nosaltres per elevar el vostre esdeveniment a un nivell superior! Ompliu el formulari de contacte a continuació.

Vols reunir-te?

Estem encantats de conèixer-te i ajudar-te a fer del teu esdeveniment una experiència inoblidable. Contacta amb Produccions Submarines per obtenir més informació i concertar una reunió personalitzada. Estem aquí per escoltar-te i comprendre les teves necessitats. Si desitges reunir-te amb nosaltres, t’animem a posar-te en contacte a través dels canals de comunicació que prefereixis. Estarem encantats de respondre a totes les teves consultes i trobar una manera de reunir-nos convenient per a tots.

Contractació

VICTOR BLADÉ SABATÉ – CONTRACTACIÓ 
contractacio@produccionssubmarines.com
+34 679 761 703

ALBERT SALVAT LÓPEZ – CONTRACTACIÓ INTERNACIONAL
albert@produccionssubmarines.com
+34 625 930 330

Horari

Dilluns a Divendres
09:00 a 14:00 i de 15:00 a 17:00

Afegeix aquí el text de capçalera

Catàleg 2023

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean lobortis risus mattis, congue nibh sed, eleifend felis. Proin in metus a purus faucibus porta sed faucibus odio. Quisque interdum nulla et feugiat consequat. Donec condimentum lorem a euismod interdum. Fusce facilisis euismod ullamcorper. Donec ut diam arcu.